Summer Lovin

DENIM & LEATHER

DSC08066 DSC07997 Untitled-2 DSC08017 DSC07986 DSC079k86 Untitled-1 DSC07995 DSC08012 DSC08074

Hat, h&m
Sunglasses from Episode
Denim shirt, thrifted
Black crop top from h&m
Black leather skirt from Vero Moda
Shoes, Black double sole creepers from Underground
Bag from Asos

I wore this look some days ago. I’m not really a skirt kinda girl, but I do occasionally wear one, when it’s hot. I paired the skirt with a crop top, since I absolutely love high waisted bottoms paired with crop tops. I think showing a little bit of  skin gives any outfit a fresh and young look – and it can appear slimming to show of your waist;)

To give the outfit a rougher look I wore an oversized denim shirt and my chunky black creepers.

I don’t have any big plans for travelling this summer, even though I love it. So i’m planning on at least taking a small trip to Copenhagen. So let me know if anyone can recommend some cool shopping  places/stores:)


Jeg havde dette outfit på for nogle dage siden. Jeg er egentlig ikke så meget til nederdele, men gør dog en undtagelse, når det er varmt. Jeg satte nederdelen sammen med en crop top, da jeg elsker højtaljet underdele sammen med crop tops. Jeg synes, at dette giver et hvert outfit et friskt og ungt look – og derudover kan det også virke slankende;)

For at give outfittet et rougher look, har jeg sat det sammen med en oversized denim skjorte og mine creepers.

Jeg har ikke de store rejse planer i denne sommer, selvom jeg elsker at rejse. Det bliver dog til en lille tur til København. Hvis der er nogen som kan anbefale nogle gode butikker,  må i meget gerne smide en kommentar:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Lovin